ATP-Delray Beach: A. Mannarino - G. Dimitrov

2016-02-19 07:30:00 tipphu

 

ATP – Delray Beach, negyeddöntő:

Adrian Mannarino (francia, 8. kiemelt) – Grigor Dimitrov (bolgár, 4. kiemelt).

Kezdés: kb. 17:30.

 

(Nem találkoztak még egymással.)

 

Mannarino épphogy benn van a legjobb 50 között a világranglistán. Csaknem 3 évvel idősebb bolgár ellenfelénél. Tavaly nyáron még a 27. helyen jegyezték, azóta kicsit visszaesett. Versenyt még nem nyert, tavaly Aucklandben és Bogotában közel járt hozzá, azonban elveszítette a finálékat. Idén Noumeában megnyert egy Challenger-versenyt. A szófiai ATP-viadalon pedig negyeddöntőt vívott, de kikapott Bautista-Aguttól (4:6, 3:6). Jaziri és Ito ellen három játszmában jutott tovább.

 

2016-ban: 9 győzelem / 3 vereség.

 

Sarapova exe négy tornán diadalmaskodott, idén Sydney-ben majdnem összejött az ötödik. A szerb Troicki azonban útját állta (6:2, 1:6, 6:7). Brisbane negyeddöntőt, az AusOpen 3. körös kudarcot hozott a számára. Dudu Sela és a bosnyák Dzumhur ellen jutott tovább az előző fordulókban.

 

2016-ban: 9 győzelem / 3 vereség.

 

Jobb játékosnak tartjuk a bolgárok legjobbját, így az ő győzelmére számítunk ma délután.

Sorszám: 17885 – H.

Játékszám kevesebb mint 21,5. Odds: 1,80.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2019 VE Consulting Kft. | |