ATP - Dubaj: N. Kyrgios - T. Berdych

2016-02-25 05:30:00 tipphu

 

ATP-Dubaj (kemény), negyeddöntő:

Nick Kyrgios (ausztrál, vr. 33. hely) – Tomás Berdych (cseh, 3. kiemelt).

Kezdés: kb. 12 óra.

 

/Örökmérleg – egyben idén: 1-1.

Legutóbb: február 20., Marseille – 6:4, 6:2./

 

A fiatal ausztrál a múlt héten vágott vissza az AusOpenen elszenvedett vereségért a franciának. Egyébként játszmavesztés nélkül nyerte meg a marseille-i fedett pályás viadalt, a fináléban a horvát Cilic várta (6:2, 7:6). Ez volt karrierje első ATP-diadala, tavaly Estorilban döntőzött. Itt a 7. kiemelt Klizan és Kukushkin sem tudta útját állni az előző fordulókban.

 

2016-ban: 9 győzelem / 1 vereség.

 

A cseh eddig jól teljesít. Dohában elődöntő (Djokovic verte meg), Melbourne-ben negyeddöntő (Federer), míg Marseille-ben elődöntő (Kyrgios) volt osztályrésze. Szorgalmasan gyűjtögeti a pontokat. Még mindig a legjobb tízben van, a heti világranglistán a 7. hely az övé. Ezen a versenyen Sousát és Fabbianót is szettvesztés nélkül gyűrte le. Kérdés, melyik arcát mutatja majd az auszi ellen.

 

2016-ban: 11 győzelem / 3 vereség.

 

A múlt heti győzelem lendületet adhatott Kyrgiosnak, de Berdych nem az a fajta, aki sokáig nyalogatja sebeit. Kész a visszavágásra.

Sorszám: 37182 – H.

Játékszám kevesebb mint 23,5. Odds: 1,75.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2019 VE Consulting Kft. | |