ATP-Marseille: S. Wawrinka - B. Paire

2016-02-19 07:45:00 tipphu

 

ATP – Marseille (kemény- és fedettpálya), negyeddöntő:

Stan Wawrinka (svájci, 1. kiemelt) – Benoit Paire (francia, 8. kiemelt).

Kezdés: kb. 18 óra.

 

/Örökmérleg: 6-1. Kemény borításon: 5-1.

Utolsó meccsük: január 9., Chennai – 6:3, 6:4./

 

Melbourne óta most indult először versenyen a svájci kiválóság. Chennai-ban, ahol legutóbb győzte le francia riválisát, megnyerte a tornát Coric ellen. Az év első GS-viadalán a 4. körig jutott el, ott Milos Raonictól kapott ki (döntő szett 3:6). Az előző fordulóban az ukrán Stakhovsky ellen alaposan megizzadt (6:4, 4:6, 7:6).

 

2016-ban: 8 győzelem / 1 vereség.

 

A 26 éves francia a világranglista 22. helyén áll. Tavaly Bastadban versenyt nyert, döntős volt Tokióban. Az AusOpenen azonnal búcsúzott meglepetésre. Montpellier és Rotterdam sem hozott sikert a számára. Bolelli és Millot ellen nyert az előző fordulókban.

 

2016-ban: 5 győzelem / 5 vereség.

 

Úgy véljük, nem okoz majd gondot Wawrinkának a francia legyőzése.

Sorszám: 29312 – 01.

Pontos végeredmény: Wawrinka nyer 2-0-ra. Odds: 1,65.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2019 VE Consulting Kft. | |