Elbúcsúzhat a Főfarkas

2016-02-20 10:00:00 tipphu

 

Úgy tűnik, 40 éves korában már nem játszik a Roma csapatkapitánya. A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, a szezon végén visszavonul Francesco Totti, aki szeptember végén lép be a 40-esek táborába. Ebben a szezonban igen keveset játszott sérülések miatt, 5 mérkőzésen szerzett egy gólt és adott két gólpasszt. Percek jutottak neki a szerdai, Real Madrid elleni (0-2) BL-nyolcaddöntőn. Sikerei közül kiemelendő a 2006-os vb-cím és a 2001-es bajnoki cím, melynek főszereplője volt. A válogatottban 59 mérkőzésen 9 gólt lőtt. Úgy tudjuk, klubja igazgatótanácsában folytathatja civil pályafutását a veterán csatár. 

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2020 VE Consulting Kft. | |