Mark Hughes nem aggódik

2016-02-29 10:35:00 tipphu

 

A Stoke City a 8. helyen áll az angol élvonalban. Múlt szombaton 2-1-re verték az Aston Villát, mindkét gólt az osztrák válogatott csatár, Marko Arnautovic jegyezte. Az Ibrára hajazó játékos szerződése jövő nyáron lejár, de walesi menedzsere, Mark Hughes nem esik emiatt kétségbe. "Amikor eljön majd az ideje, le fog ülni a vezetőkkel és ez a helyes hozzáállás. A játékára akar most koncentrálni." A 26 éves labdarúgó értéke a transfermarkt.de szerint 6 millió fontra tehető, de a szerződésében 12 és fél millió fontos kivásárlási érték szerepel. A szezonban 24 bajnokin 9 gólt jegyzett eddig.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2020 VE Consulting Kft. | |