Miért nem rúgott tizenegyest?

2016-02-29 10:25:00 tipphu

 

A Manchester City megnyerte az angol Ligakupát tegnap este. Mint az ismert, Londonban rendezték a döntőt tegnap este. A Liverpool ellen 1-1 volt 120 perc után az állás, a büntetőket pedig jobban lőtték a City játékosai (3-1). A találkozót végigjátszotta a sérülékeny Daniel Sturridge is. A találkozó után megkérdezték a Pool német menedzserét, Jürgen Klopp-ot, hogy a csatár miért nem lőtt tizenegyest. Azt nyilatkozta, hogy "nem volt rá esély", ugyanis begörcsölt a támadó lába. Szerda este újra összefutnak a csapatok egymással. Nagyon valószínű, hogy Sturridge azon a mérkőzésen csak a cseresorban kap majd helyet.  

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2020 VE Consulting Kft. | |