Napi Tipp - La Liga: Eibar - Las Palmas

2016-02-26 09:52:00 tipphu

 

Spanyol élvonal, 26. forduló:

SD Eibar – UD Las Palmas.

Ipurua – 20:30. Vezeti: P. Montero. TV: Sport2.

 

(A másodosztályban – 2008 májusában: 2-2, novemberében: 1-2; 2014 áprilisában: 1-0.

 

Tavaly októberben LP-E. 0-2, gólok: Berjón 7’, Bastón 62’.

A kupában: 2-3 és 2-3.)

 

Két igencsak pocsék formában szereplő együttes nyitja meg a 26. fordulót. Az Eibar legutóbbi öt bajnokijából négyet elbukott, csak a Levante ellen győzött (2-0). A bajnokság első felében remekeltek, így a kiesés szele nem érintheti őket. A kulcsemberek közül Keko sérült és több kiegészítőember. A Middlesbrough-tól megvásárolt csatár, Kike adminisztrációs hiba miatt nem szerepelhet még tavasszal a klub színeiben, csak edzhet és nyáron lesz csapattag.

 

Helyezés: 7. 36 pont – hazai pályán: 24 pt (7-3-3, gólkülönbség: 21-12).

 

Házi góllövőlista:

Borja Bastón 16 gól (5. hely),

Sergi Enrich 6 gól,

Saúl Berjón és Keko 4-4 gól.

 

Várható kezdőcsapat (az as.com szerint):

Riesgo – Capa, Mauro, Ansotegi, David Juncá – Jota, Escalante, Dani García, Inui – Enrich, Borja Bastón.

 

Sérült: Jaime Jiménez (hátsérülés); A. Gayoso (szalagsérülés); Keko (vádlisérülés – kezdő, 21/3); I. Ramis (combizomsérülés – csere, 13/0); A. Luna (lábadozik combsérüléséből – csere, 10/0); B. Ekiza (csere, 3/0).

 

Az újoncok hasonlóan rossz produkciót mutatnak be mostanság, mint az Eibar. Zsinórban három kudarcot jegyezhettek fel és ezzel máris kieső helyen vannak. Három ponttal van előttük a Gijón és néggyel az Espanyol-Rayo duó. Idegenben még nem nyertek a futó szezonban – a La Liga mezőnyéből rajtuk kívül ez csak a Sevillára igaz.

 

Helyezés: 18. 21 pont – idegenben: 3 pt (0-3-9, gólkülönbség: 11-27).

 

Góllista:

Jonathan Viera és Willian José 5-5 gól,

Tana és Sergio Araújo 3-3 gól.

 

Várható kezdő:

Javi Varas – D. García, Aythami, Bigas, J. Garrido – Roque Mesa – El Zhar, Tana, J. Viera, Momo – Willian José.

 

Sérült: Á. López (meniszkusz-sérülés); Hernán (izomsérülés után már edz – kezdő, 13/1); Vicente Gómez (vállsérülés – kezdő, 14/1); D. Castellano (combizomsérülés – kezdő, 19/0); D. Simón (hátsérülés – kezdő, 22/1); J. Castellano (meniszkusz – csere, 1/0); Á. Montoro (ágyéksérülés – csere, 1/0); Nauzet Alemán (csere, 9/0).

 

Igazi hatpontos mérkőzés lesz. Ha meg akar ragadni az élvonalban a vendégcsapat, ahhoz idegenbeli bravúrra lenne szüksége. Most kellene megpróbálniuk.

Sorszám: 14820 – H.

Gólszám kevesebb mint 2,5. Odds: 1,70.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2020 VE Consulting Kft. | |