Nem súlyos a francia csatár sérülése

2016-02-26 11:25:00 tipphu

 

Megnyugodhatnak a Manchester United drukkerei. A tegnapi, Midtjylland elleni (5-1-re megnyert) Európa Liga-visszavágó előtt a bemelegítés során meghúzódott Anthony Martial, aki így nem tudta vállalni a játékot. A helyén Marcus Rashford kezdett, aki duplázott a dánok ellen, így pedig simán továbbjutott Louis van Gaal legénysége. A holland menedzser elmondta: "Az első benyomásunk az volt, hogy nem súlyos a sérülése. Fáradt lehet, mert 20 éves és rengeteg mérkőzést játszott a szezonban." Nagy valószínűséggel vasárnap délután az Arsenal ellen csereként már szerepelhet a támadó.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2020 VE Consulting Kft. | |