WTA - Doha, elődöntő: A. Radwanska - C. Suárez-Navarro

2016-02-26 10:11:00 tipphu

 

WTA – Doha, női egyes, elődöntő:

Agnieszka Radwanska (lengyel, 3. kiemelt) - Carla Suárez-Navarro (spanyol, 8. kiemelt).

Kezdés: kb. 16 óra. TV: DigiSport2.

 

/Örökmérleg: 4-1. Kemény borításon: 3-1.

Utolsó mérkőzés: jan. 26., AusOpen - 6:1, 6:3./

 

Melbourne után most indult először versenyen az idősebb Radwanska-lány. Ott elődöntős volt, de nem bírt Serenával (0:6, 4:6). Ezen a versenyen még nem játszott finálét. A világranglistán csak 2012 nyarán jegyezték jobb helyen, akkor második volt. Tavaly tavasszal Miamiban kapott ki spanyol ellenfelétől egyetlen alkalommal. Jó formának örvend, esélyei jók a tornagyőzelemre.

 

2016-ban: 13 győzelem / 1 vereség.

 

A spanyol hölgy egy évvel idősebb, mint ellenfele. Továbbra is csupán egyetlen WTA-siker, de 8 elbukott döntő fűződik a nevéhez - tavaly három fináléban is sikertelen volt. Idén Brisbane (elődöntő-Kerber ellen), Melbourne (negyeddöntő- Aga Radwanska) és két azonnali kiesés (Dubajban és Sydney-ben) fűződik a nevéhez. 

 

2016-ban: 11 győzelem / 4 vereség.

 

A lengyel hölgy jól ismeri Suárez-Navarro gyengéit, esélyesebbnek tartjuk őt a döntő elérésére.

Sorszám: 37717 - 01.

Pontos végeredmény: A. Radwanska nyer 2-0-ra. Odds: 1,75.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2019 VE Consulting Kft. | |