WTA - Doha: S. Zhang - J. Osztapenko

2016-02-25 05:45:00 tipphu

 

WTA – Doha, negyeddöntő:

Saisai Zheng (kínai, vr. 72. hely) – Jelena Osztapenko (lett, vr. 88. hely).

Kezdés: kb. 13:30, tv: DigiSport1.

 

(Még sosem játszottak tétmérkőzést egymás ellen.)

 

A kínai fiatal teniszezőnők egyike a jelenleg Guangzhouban élő Zheng. Nyolc évesen kezdett játszani azon a teniszakadémián, ahol édesanyja dolgozott. Nemzetközi kapcsolatokat tanul jelenleg az egyetemen. Három WTA-tornán győzött párosban. Tavaly már a 70. helyen jegyezték egyéniben is. Eddig két kínai versenyen volt elődöntős (2014-Tiencsin, 2015-Sencsen). Lepchenko után az 1. számú kiemeltet, a friss GS-győztes Angie Kerbert intézte el (7:5, 6:1). Ezt követően Genie Bouchard sem tudott a szemüveges ifjú hölggyel mit kezdeni (7:6, 6:1). Még nem veszített szettet!

 

2016-ban: 9 győzelem / 4 vereség.

 

Pár hete írtunk utoljára a fiatal lett leányról. Akkor nem bírt Wickmayerrel (4:6, 3:6). Dubajban selejtezőt vívott, de a 2. körben kizúgott Mattek-Sands ellen. Itt a főtáblára került; első ellenfele a kazah Diyas, a második Szvetlana Kuznyecova volt (szettet sem veszítve páholta el 7:6, 6:0-ra). Az előző ellenfele a cseh GS-sikerrel is bíró Petra Kvitová volt, aki valahogy idén nem találja el a formáját. Ezt a lett lány ellen is bizonyította (5:7, 6:2, 6:1 – csaknem 2 órás volt a találkozó). Az elődöntőben az itteni győztesre várhatóan Muguruza vár majd.

 

2016-ban: 5 győzelem / 5 vereség.

 

Óriásölők egymás ellen – a első szett játékának a képe eldöntheti a mérkőzést.

Sorszám: 37328 – V.

Játékszám több mint 21,5. Odds: 1,75.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2019 VE Consulting Kft. | |