WTA-Doha: Sz. Kuznyecova - J. Görges

2016-02-22 05:20:00 tipphu

 

WTA – Doha (kemény), 1. forduló:

Szvetlana Kuznyecova (orosz, 12. kiemelt) – Julia Goerges (német, vr. 54. hely).

Kezdés: kb. 18:45.

 

/Örökmérleg: 4-2. Kemény borításon: 3-2.

Utolsó mérkőzésük: február 15., Dubaj: 0:6, 1:6./

 

Egy hét telt el utolsó meccsük óta és máris ismét egymásba botlanak a felek. A Dubajban élő szentpétervári hölgy 16 tornasikert tudhat magáénak. Idén Sydney-ben volt ő a legjobb, a döntőben a Puerto Ricó-i Puigot verte meg (6:0, 6:2). Korábban párosozott nagy sikerrel, az utóbbi időben kevesebb sikerrel játszik. Az AusOpen 2. köre óta tart negatív sorozata, hiszen egymás után négy mérkőzést veszített el. Mindkét holland ellenfelétől kikapott a Fed Kupa-párharcban. A legutóbbi vereséget szeretné most kijavítani a német rivális ellen.

 

2016-ban: 7 győzelem / 5 vereség.

 

A német játékos Auckland tornáján volt januárban döntős, de nem bírt Sloane Stephens-szel (5:7, 2:6). Csupán 2 versenyt tudott megnyerni eddig. Párosban is szokott szerepelni. Melbourne-ben Katarina Plísková, Dubajban pedig egy másik cseh, Barbora Strycová állította meg menetelését. Jó hangulatban várhatja az ismételt találkozást Kuznyecovával.

 

2016-ban: 6 győzelem / 3 vereség.

 

Még egyszer nem játszhat olyan rosszul Kuznyecova, mint a múlt héten. A teher rajta van, azonban a német hölgy formáján dőlhet el a mérkőzés.

Sorszám: 30362 – V.

Játékszám több mint 21,5. Odds: 1,80.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2019 VE Consulting Kft. | |