WTA - Monterrey: H. Watson - M. Doi

2016-02-29 09:42:00 tipphu

 

WTA-Monterrey (kemény), 1. forduló:

Heather Watson (angol, vr. 84. hely) - Misaki Doi (japán, vr. 54. hely).

Kezdés: kb. 20 óra.

 

/Örökmérleg: 3-0. Kemény borításon: 2-0.

Utolsó mérkőzésük: 2012. október, Osaka - 7:6, 7:5/.

 

A 23 éves angol hölgy a Csatorna-szigeteken született, 12 évesen került a floridai Bollettieri Akadémiára, ma is kétlaki életet él. Két tornagyőzelmet szerzett eddigi pályafutása során. Hobartban címvédésre készült, azonban a negyeddöntőben Johanna Larsson útját állta (6:3, 4:6, 4:6). Melbourne-ben azonnal kiesett az első mérkőzése után, Babos Tímea győzte le nagy csatában. A múlt héten Acapulcón szerepelt, az amerikai McHale búcsúztatta. Egy hónapig nem vett részt versenyeken.

 

2016-ban: 2 győzelem / 3 vereség.

 

Doi kisasszony Tokióban él. Mindössze 159 cm magas, így nem csoda, hogy példaképe Justine Henin, aki szintén nem volt égimeszelő, mégis világelső lehetett. Tavaly Luxemboug tornáján diadalmaskodott és már idén is eljutott fináléig Tajvanban, de Kaohsiungban kikapott Venus Williamstől (4:6, 2:6). Csak ezen a versenyen nyert mérkőzést, a többi tornán nem. Legutóbb Dohában rajtolt, de az első kanyarban megverte őt Gavrilova (1:6, 1:6).

 

2016-ban: 3 győzelem / 5 vereség.

 

A pápuai felmenőkkel bíró angol hölgy esélyesebb a továbbjutásra.

Sorszám: 06541 - H.

Játékszám kevesebb mint 21,5. Odds: 1,70.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2020 VE Consulting Kft. | |