WTA-Rio: P. Martic - M. Erakovic

2016-02-18 07:00:00 tipphu

 

WTA – Rio, nyolcaddöntő:

Petra Martic (horvát, vr. 162.) – Marina Erakovic (új-zélandi, vr. 179. hely).

Kezdés: kb. 19 óra.

 

/Még nem játszottak egymással korábban./

 

A 25 éves spliti hölgy öt éve állt legjobban a világranglistán, akkor még az első 50 között jegyezték. Csaknem 8 éve profi, ezalatt az idő alatt egy tornadöntőig jutott el, azt is elbukta. Az ITF-versenyeket tekintve háromszor volt a legjobb, további két finálét jegyez. Jelenleg a hatodik horvát játékosnőnek számít. Idén egy francia ITF-torna negyeddöntőjéig jutott el. Az viszont nagyot szólt, hogy az első körben az 1. kiemelt Teliana Pereira ellen győzött (6:3, 7:5) csaknem 2 órás mérkőzésen.

 

2016-ban: 3 győzelem / 3 vereség.

 

Ellenfele ugyancsak Splitben született, de 6 évesen kivándorolt családjával együtt Új-Zélandra. Auckland lett otthon helyett otthon számára. Négy szezont töltött a legjobb 100 között, azonban a sérülések sem kerülték el (térd). Ezért esett vissza a rangsorban. Memphisben és Québecben összesen négy döntőn szerepelt, ebből egyszer lett a legjobb. Az aucklandi versenyen nyolcaddöntős volt. Itt pedig a spanyol Torro-Flor ellen jutott tovább az 1. fordulóban (7:6, 6:7, 6:2).

 

2016-ban: 2 győzelem / 2 vereség.

 

Nyelvi nehézségek nem lesznek a játékosok között. Nyerhet Martic, de esélyesebb valamivel Erakovic.

Sorszám: 25119 – V.

Játékszám több mint 20,5. Odds: 1,70.

Magunkról

Több mint tizenöt éves sportfogadói múlttal léptünk ki az internetes tippajánlás nagyvilágába. Azért alakultunk, hogy segítségünkkel ti is a siker ösvényére lépjetek és hogy minél pozitív fogadói mérleggel rendelkezzetek. Ehhez kívánunk segítséget adni nektek a hét minden napján.

Tevékenységeink

Öt sportág eseményeivel foglalkozunk bővebben: labdarúgással, kézilabdával, kosárlabdával, jégkoronggal és tenisszel. Az elemzésekkel és cikkekkel szeretnénk minél pontosabb képet nyújtani számotokra a fogadási eseményekről.

Elérhetőségek

  • info@tippelek.hu
  • facebook.com/tippelek.hu
  • @tippelek.hu
© 2019 VE Consulting Kft. | |